dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.



Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 40
 

SSH ISO 21001:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 65
Çmimi: 5712 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 21001:2018   ISO/PC 288


Printo


Titulli në shqip

Organizmat arsimor - Sistemet e menaxhimit për organizmat arsimor - Kërkesat me udhëzime për përdorim

Titulli në anglisht

Educational organizations -- Management systems for educational organizations -- Requirements with guidance for use

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICS



Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.