dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Shkurt-Mars 2017 jane adoptuar 379 standarde shqiptare dhe dokumente shqiptare standardizimi, nga te cilat 313 Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 66 Nderkombetare (ISO dhe IEC) Per me teper >>Çfarë mendoni se mund të përmirësohet nga DPS lidhur me shërbimet që ajo ofron?
Cilësia
Shpejtësia
Kompetenca
Bashkëpunimi
Informacioni
Votat në total: 152
 

Kërkim i avancuar

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Vendosni kriteret tuaja të kërkimit (mund të zgjidhni dhe kombinime të tyre) në fushat më poshtë dhe shtypni butonin "Kërko".
       
Statusi: Të gjitha   Projekt   Publikuar   Shfuqizuar
 
Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
 
 
Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
 
 
ICS: Vendosni kodin ose fjalën kyçe nga titulli i ICS-së për të cilën po kërkoni.
Shembull 1: 01.040.11; Shembull 2: shëndeti.
 
KT: Vendosni kodin ose fjalën kyçe nga emërtimi i Komitetit Teknik për të cilin po kërkoni. Shembull 1: KT-7; Shembull 2: qeramika dhe qelqi.
 
Direktivat: Vendosni kodin ose fjalën kyçe nga titulli i ICS-së për të cilën po kërkoni.
Shembull 1: 97/23/EC; Shembull 2: presioni.
 
Data: Publikuar nga:     deri    
 
  Rivendos