dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 32
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
13.05.2015 
10 fq.
PDF
1963 lek 
RP8: Vërtetimi i konformitetit - Pjesa 1: Marka CECC dhe kushtet e përdorimit - Pjesa 2: Certifikatat e miratimit 00 104 (1982) - Pjesa 3: Procedurat për vërtetimin e konformitetit
Anglisht
Publikuar 
13.05.2015 
8 fq.
PDF
1785 lek 
RP 11: Pjesa 0: Hyrje në llojet e specifikimeve të zbatueshme brenda Sistemit CECC
Anglisht
Publikuar 
13.05.2015 
11 fq.
PDF
2261 lek 
RP 13: Deklarata Kombëtare e Zbatimit (DNM)
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Specifikim i detajuar: Relet të gjithë ose fare për kushte mjedisore statike të ashpra - 1/2 përmase kutie kristali, monostabël, 2 kalime kontaktesh (DPDT), 2 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet të gjithë ose fare për kushte mjedisore të ajrit të ashpra - Monostabël e pa polarizuar, 2 kalime kontaktesh (2PDT), 1A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet të gjithë ose fare për kushte mjedisore të ajrit të ashpra, monostabël e pa polarizuar, 2 kalime kontaktesh (2PDT), 1A, e ndjeshme
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet të gjithë ose fare për kushte mjedisore të ajrit të ashpra 1/2 përmase kutie kristali, monostabël e pa polarizuar, 2 kalime kontaktesh (2PDT), 2A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Specifikim i detajuar: Relet të gjithë ose fare për kushte mjedisore të ajrit të ashpra - 1/10 përmase kutie kristali, monostabël e polarizuar, 2 kalime kontaktesh (2PDT), 0,5 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet të gjithë ose fare për kushte mjedisore të ajrit të ashpra - TO 5, monostabël e pa polarizuar, 2 kalime kontaktesh (2PDT), 1 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 1/2 inç në kub, monostabël, 2 kalime kontaktesh (DPDT), 10 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 1 inç në kub, monostabël, 4 kalime kontaktesh (4PDT), 10 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 2/10 inç në kub, monostabël, 2 kalime kontaktesh (DPDT), 5 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 2/10 inç në kub, monostabël, 2 kalime kontaktesh (DPDT), 5 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 4/10 inç në kub, monostabël, 4 kalime kontaktesh (4PDT), 5 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 4/10 inç në kub, monostabël, 4 kalime kontaktesh (4PDT), 5 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 1 inç në kub, monostabël, 3 kalime kontaktesh (3PDT), 25 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 1 inç në kub, monostabël, 3 kalime kontaktesh (3PDT), 25 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 1,5 inç në kub, monostabël, 6 kalime kontaktesh (6PDT), 10 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 1,5 inç në kub, monostabël, 6 kalime kontaktesh (6PDT), 10 A
Anglisht
Publikuar 
07.10.2013 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Specifikim i detajuar: Relet elektromekanike të gjithë ose fare për ngarkesa të mëdha - 4/10 inç në kub, monostabël, 3 kalime kontaktesh (3PDT), 10 A

48221 të gjetura, faqe 1 nga 2412        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7